Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (2024)

De Bekende Nederlanders in onze Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs hebben een zwaar jaar achter de rug. Veel van de BN'ers moeten dit jaar financieel bloeden. Hoe het hen precies is vergaan, leest u hier.

Door Martijn Zeven
Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (1)

Voor één beroepsgroep klinken de miljoenenbeats dit jaar dof: het dj-gilde voelt het wegvallen van festivals en optredens. Opdrogende inkomsten plus een leger aan assistenten zorgen ervoor dat hun boekhouding valse noten laat schallen. Quote hoopt van harte dat we onder hun aanvoering volgend jaar massaal weer de handen in de lucht kunnen steken.

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (2)

Bestel hier de Quote Top 100 Jonge Miljonairs

Bestel hier

Martin Garrix

Voor Martijn Garritsen (25), wereldwijd beter bekend onder zijn alias Martin Garrix, begon 2021 ijzersterk. Begin januari mocht hij zich namelijk Nederlands’ eerste muziekmiljardair noemen. Helaas voor hem hebben we het in dit geval niet over zijn vermogen, maar over het feit dat hij eerste Nederlandse artiest ooit is die het voor elkaar krijgt met één nummer 1 miljard streams op Spotify te behalen. Helaas. Maar toch, dankzij radio-airplay en streamingdiensten genereert de jeune dj nog wel wat inkomsten, hetgeen zijn uitgavenpost weer compenseert. Al met al houden we zijn vermogen stabiel op €45 miljoen.

Afrojack

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (4)

Voor Nick van de Wall (33) was 2020 een bijzonder jaar. Draaien mocht hij van de ene op de andere dag niet meer, toch domineerde Afrojack bij vlagen het (show-)nieuws. Zo kocht de dj het Belgische landgoed Markgraaf van de Nederlandse havenbaron Jan Rijsdijk. Maar bovenal stapte hij in het huwelijksbootje met de Italiaanse schone Elettra Lamborghini. Kortom, veel kosten en ook voor Van de Wall dit jaar weinig inkomsten. Vandaar dat Quote tot een afwaarding komt van €4 miljoen en daarmee een geschat vermogen van €26 miljoen.

Hardwell

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (5)

Waar alle dj’s sinds het begin van de coronapandemie duimendraaiend thuiszitten daar verkoos Robbert van de Corput, bekend geworden als DJ Hardwell, al veel eerder een bestaan in de luwte. In 2018 hing hij zijn draaitafel aan de wilgen om vervolgens naar eigen zeggen te genieten van alledaagse dingen als boodschappen doen. Vandaar dat we zijn vermogen op €20 miljoen zetten.

Ook 's lands succesvolste modellen kunnen dit jaar helaas niet paraderen met mooie cijfers.

Doutzen Kroes

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (6)

Al ruim anderhalf decennium behoort Doutzen Kroes (36) tot de top van de mondiale modellenwereld. Zo paradeerde ze tijdens haar carrière bijvoorbeeld in nachtmodeniemendalletjes voor Victoria’s Secret en was ze vijf jaar lang het gezicht - en lijf - van een ander bekend lingeriemerk: Hunkemöller. Die samenwerking stopte vorig jaar. Verder horen we op zakelijk vlak momenteel weinig van de geboren Friezin. Aangezien wij vermoeden dat zij vorig jaar meer minnen dan plussen noteerde in het huishoudboekje dat zij samen met manlief en dj Sunnery James bijhoudt, waarderen wij haar vermogen met € 1 miljoen af tot €29 miljoen.

Lara Stone

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (7)

Poseren prima, maar deponeren? Ho maar. Lara Stone (37) veroverde de afgelopen jaren dankzij het authentieke spleetje tussen haar voortanden én voluptueuze rondingen een plekje aan de top van de modellenrots. Anno 2021 is het al jaren vrij stil rond de geboren Geldropse. Dus: miljoentje eraf. Resultaat: €14 miljoen.

Tot slot de categorie jonge ondernemers die we ook op een andere manier hebben leren.

Nikkie Plessen

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (8)

Samen met eega Ruben Bontekoe bestiert Nikkie Plessen (36) NP Fashion, met daaronder vijf modemerken. Het is knap hoe ze in die wereld het hoofd boven water houdt en zelfs succesvol jaar op jaar stapelt. Of corona voor kleerscheuren in het imperium van deze Dragon zorgt, leest u in het blad. Wel kunnen we verklappen dat haar vermogen voorlopig stabiel blijft: €28 miljoen.

Demy de Zeeuw

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (9)

De voormalige middenvelder van onder meer AZ, Ajax en Oranje scoort de enige plus in dit gezelschap dit jaar. Het vermogen van Demy de Zeeuw (37) komt dankzij Balr, maar nog meer dankzij online reclamezuil 433 dit jaar uit op €17 miljoen Hoe dat precies zit?

U leest het in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs, die u hieronder kunt bestellen. Of neem een abonnement! Dat kan natuurlijk ook.

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (10)

Bestel hier de Quote Top 100 Jonge Miljonairs

Bestel hier

Meer van Quote

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (11)

Martijn Garritsen

Zo rijk zijn Martin Garrix, Nikkie en DoutzenHoogtepunten Quote's Top 100 Jonge Miljonairs 2023Martin Garrix draait €2 miljoen winst bij elkaarZo rijk zijn Martin Garrix, Afrojack en Nikkie

Advertentie - Lees hieronder verder

Juridisch gevecht Martin Garrix nog niet voorbijNieuwsoverzicht: neprecensies gaan u geld kostenMartin Garrix eerste Nederlandse muziekmiljardairDe BN'ers in Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs
Martin Garrix niet bedrogen door Spinnin RecordsAlles over Martijn Garritsen (Martin Garrix)Garrix moet shows afzeggen wegens enkelblessureJa, zo rijk is de beste dj ter wereld Martin Garrix

Advertentie - Lees hieronder verder

Dit zijn de BN'ers in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5695

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.