Arturia V-Collection 8 | Gear4music (2024)

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Wat is er nieuw?

Collection 8 komt compleet met 28 veelzijdige, opwindende synths en keyboards om je ervaring te verrijken. De nieuwste toevoegingen aan de immer groeiende bibliotheek zijn onder andere;

Jun-6 V

Gemakkelijk te gebruiken. Iconisch geluid. De Jun-6 V geeft je die direct herkenbare, dromerige tonen. Dankzij de ingebouwde chorus en modulatie staat niets je meer in de weg om de rijkst mogelijke arps en akkoorden te produceren.

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (1)

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (2)

Emulator II V

Ben je gek op sampling? De Emulator II V zal een welkome aanvulling zijn op je soft synth-collectie. Dit is de perfecte keuze als het gaat om lo-fi sampling. Als je je geluiden niet ongerept wilt hebben, zul je de scherpte en drive die dit instrument kan toevoegen zeker waarderen. De toevoeging van de nieuwste en beste technologie geeft je alle tools die nodig zijn om dit proces moeiteloos te laten verlopen.

OB-Xa V

Als je rijke, vette, agressieve analoge klanken wilt, dan ben je op de juiste plaats, laad de OB-Xa V. Van Van Van Halen tot Vangelis, en van Calvin Harris tot Prince. Deze synthesizer is door veel grote artiesten overgenomen en nu kun ook jij dezelfde vintage mojo in je optredens injecteren voor een prijs die niet veel zal kosten.

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (3)

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (4)

Vocoder V

Transformeer het geluid van je stem en bereik meer dan levensgrote resultaten. Deze 16-bands vocoder engine is perfect als je de grenzen wilt verleggen van wat menselijkerwijs mogelijk is. Zelfs als je nog nooit een vocoder hebt gebruikt, heb je ze zeker al gehoord in Daft Punk's "Get Lucky" en ELO's "Mr. Blue Sky".

Jup-8 V4

Deze synth heeft in meer hitparadehits gestaan dan jij warme maaltijden hebt gehad. The 1975? Check. Michael Jackson? Check. Mac Miller? Check. De lijst gaat maar door. Gerevitaliseerd met een geheel nieuw geluid engine, is dit de ultieme keuze om te gebruiken bij elke productie.

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (5)

Arturia V-Collection 8 | Gear4music (6)

Stage-73 V2

Uitstekend voor Soul en Funk. Deze elektrische piano brengt je direct terug naar de jaren '70. De integratie van een authentieke pedaal- en versterkermodellering zorgt voor een grote verscheidenheid aan klankkleuren voor elke taak.

Wat is er nieuw in software update 8.2?

V Collection 8 is nu compatibel met de Apple M1-processor, zodat je sneller kunt werken dan ooit tevoren! Een extra vier instrumenten ondersteunen nu microtuning dankzij compatibiliteit met ODDSound's MTS-ESP microtuning software (ontworpen in samenwerking met Aphex Twin). De grafische gebruikersinterface (GUI) is ook geüpgraded voor alle V Collection instrumenten. Door gebruik te maken van het geavanceerde JUCE 6 framework kunt u nu genieten van 4K interfaces die soepeler en sneller reageren.

Laad presets sneller dan ooit tevoren. De fabrieksbibliotheek voor de V Collection reageert nu tot 2x sneller waardoor je snel geluiden kunt beluisteren zodat je je inspiratie kunt vastleggen. Navigeren tussen presetfilters is ook eenvoudiger geworden dankzij de nieuwe 'Grid' en 'List' views.

Analog Lab's presetmogelijkheden

Het verkennen van de mogelijkheden van een synthesizer is een deel van de ervaring. Maar als je je in de productiefase bevindt en op zoek bent naar het ideale geluid, vrees dan niet. Analog Lab is een uitstekende tool waarmee je het perfecte geluid voor je mix kunt doorzoeken en vinden.

Het beschikt over gestroomlijnde bedieningselementen voor elk instrument, waarmee je in realtime met parameters kunt spelen. Het is perfect om precies het geluid te vinden dat je nodig hebt.

Blijf op de hoogte

Arturia wil dat je het beste haalt uit elk instrument. Daarom wordt elk instrument geleverd met eenvoudig te volgen tutorials die binnen de applicatie toegankelijk zijn. De perfecte mix van diepgang en toegankelijkheid, iedereen zal deze tutorials kunnen volgen en leren hoe je het meeste uit hun instrumenten kunt halen.

Gestroomlijnde sourcing

Als je op het moment zelf bent, is het niet handig om door menu's te scrollen op zoek naar de juiste preset. Tegen de tijd dat je dat gedaan hebt, is de creatieve vonk al verloren. Met de nieuwe zoekinterface is het vinden van het perfecte geluid een fluitje van een cent. Je kunt zoeken op naam, stijl of door categorieën scrollen, je kunt zelfs een systeem instellen dat voor jou het beste werkt!

Inspiratie van de tap

Om ervoor te zorgen dat je constant inspiratie opdoet, biedt Arturia een uitgebreide collectie van gratis en premium sound Pakketten die maandelijks worden bijgewerkt. Of je nu op zoek bent naar generieke genreklanken, of de exacte tonen wilt zoals die op de plaat te horen zijn, de Sound Store garandeert inspiratie van de partij.

Functies

Wat is er nieuw - software update 2.8

  • Nu compatibel met Apple M1-processor - sneller werken dan ooit tevoren
  • Uitgebreide microtuning - Clavinet V, Stage-73 V, Piano V, en DX7 V beschikken nu over microtuning dankzij compatibiliteit met ODDSound's MTS-ESP, een veelzijdige microtuning software utility ontworpen met de hulp van Aphex Twin
  • GUI en animatie upgrade - 4k interfaces die snel en soepel reageren
  • Presets laden nu tot 2x sneller

Algemeen

  • Alle instrumenten delen een gemeenschappelijke interface voor browsen, bewerken (opslaan, importeren, exporteren, enz.)
  • Eenvoudige MIDI mapping naar elk keyboard controller
  • In app tutorials om de instrumenten snel te begrijpen
  • Eenvoudige installatie en licentiemanager
  • Meer dan 8000 hoogwaardige en innovatieve geluidspresets
  • Analog Lab - Alle presets van de V Collection 8 kunnen worden doorzocht en bewerkt vanuit één enkele interface
  • Arturia's eigen technologieën, TAE® en Phi, zorgen ervoor dat elk instrument precies zo klinkt en zich gedraagt als het origineel.

Specificaties

  • Product Code: 220901_DOWN
Arturia V-Collection 8 | Gear4music (2024)
Top Articles
tt taaannl - University of Hawaii · 2015-06-02 · a on s rays are coDccctratcd in a rciierlor. LliU C3 Kfc LUC CaUJC S LUC BUUa BUU a erttcal boiler, settio the motive steam caw - [PDF Document]
Donlen Fleet Management
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Body Rubs Austin Texas
Nwi Police Blotter
Gore Videos Uncensored
Slay The Spire Red Mask
Top Hat Trailer Wiring Diagram
World History Kazwire
George The Animal Steele Gif
Red Tomatoes Farmers Market Menu
Nalley Tartar Sauce
Chile Crunch Original
Immortal Ink Waxahachie
Craigslist Free Stuff Santa Cruz
Mflwer
Spergo Net Worth 2022
Costco Gas Foster City
Obsidian Guard's Cutlass
Marvon McCray Update: Did He Pass Away Or Is He Still Alive?
Mccain Agportal
Amih Stocktwits
Fort Mccoy Fire Map
Uta Kinesiology Advising
Kcwi Tv Schedule
What Time Does Walmart Auto Center Open
Nesb Routing Number
Olivia Maeday
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Gopher Carts Pensacola Beach
Duke University Transcript Request
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Netherforged Lavaproof Boots
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5553

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.